150

Over Connect Logopedie

Vacature logopedist regio Zwolle en Hardenberg

 

Omdat Connect logopedie groeit, zijn wij op zoek naar een :

Logopedist

 

die ons team per december 2017 komt versterken voor 1-36 uur per week. Het betreft onze locaties in de regio Zwolle en Hardenberg. Onze voorkeur gaat uit naar een logopedist die affiniteit heeft met de doelgroep 0 tot 12 jaar.

Wat vragen wij van jou?

Een logopedist van Connect logopedie wordt herkend door zijn of haar vakbekwaamheid die verkregen is door opleiding en werkervaring of bereid is om deze kennis bij Connect logopedie te vergaren. Je houdt van je vak, de kinderen en volwassenen waar je mee werkt. Omdat je bij ons constant multidisciplinair samenwerkt, ben jij de ambassadeur van Connect logopedie op je eigen locatie. Hiervoor beschik je over een proactieve houding en weet je goed de behoefte van cliënten en partners te bepalen. Je bent een energiek persoon die zich als een vis in het water voelt in onze dynamische organisatie. Het is van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs-B en auto en het geen probleem vindt enige kilometers werkverkeer af te leggen.

Wat biedt Connect logopedie?

Onze primaire taak is het verlenen van goede logopedische,- en dyslexiezorg. Je kunt rekenen op een werkgever die beschikt over een krachtige missie en visie en deze waarmaakt. Ons doel is om samen te groeien en hierbij word jij, afhankelijk van je kwaliteiten, actief betrokken.

Connect logopedie streeft naar excellent werkgeverschap en dat vind je terug in onze onderscheidende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. In samenspraak met jou stellen we persoonlijke,- en opleidingsdoelen vast zodat je ten gunste van je cliënt, jezelf en Connect blijft ontwikkelen en een aanvulling bent op de huidige specialisaties binnen de praktijk. Leren doe je met en voor elkaar en dus komen we op frequente basis samen voor werkoverleg en kwaliteitskring.

Reageren!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ga je graag met ons de uitdaging aan?

Mail dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar info@connectlogopedie.nl.

Voor meer informatie kun je ook bellen met Aleid Roebertsen, PA, tel: 038-4202010.