DSC04499

Open sollicitatie orthopedagoog

Wat fantastisch dat je deze pagina hebt gevonden! Dit betekent dat je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging. We zijn verheugd om te zien dat je interesse toont in Connect Logopedie tijdens jouw zoektocht. Bij Connect Logopedie spreken we graag met enthousiaste mensen zoals jij.

Mocht er op dit moment geen vacature beschikbaar zijn binnen jouw vakgebied, maak je dan geen zorgen en solliciteer gerust. Voor exceptioneel talent maken wij altijd ruimte, het hele jaar door. Als jij deel wilt uitmaken van ons gepassioneerde en professionele team bij Connect Logopedie, en als je naast een gezonde dosis humor ook bereid bent om hard te werken, grijp dan deze kans.

Uiteraard is jouw CV belangrijk, maar bij Connect Logopedie vinden we het nog belangrijker wie jij als persoon bent en wat jouw groeiambities zijn. Kun je ons hierover meer vertellen in jouw motivatiebrief?

Wat biedt Connect logopedie?

Onze primaire taak is het verlenen van goede logopedische– en dyslexiezorg. Je kunt rekenen op een werkgever die beschikt over een krachtige missie en visie en deze waarmaakt. Ons doel is om samen te groeien en hierbij word jij, afhankelijk van je kwaliteiten, actief betrokken.

Connect logopedie streeft naar excellent werkgeverschap en dat is terug te vinden in onze onderscheidende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. In samenspraak met jou stellen we persoonlijke -en opleidingsdoelen vast zodat je ten gunste van de cliënt, jezelf en Connect blijft ontwikkelen en een aanvulling bent op de huidige specialisaties binnen de praktijk. Leren doe je met en voor elkaar en dus komen we op frequente basis samen voor werkoverleg en kwaliteitskring.

Kom je op de koffie? Vragen kun je stellen aan Henk via h.elshof@connectlogopedie.nl of bel of Whatsapp 06-46415536

De mooiste baan bij de gezelligste praktijk.

Get connected!