IMG_1553

Jaarlijks Sinterklaasfeest bij biologische melkschapenboerderij De Vreugdehoeve in Zwolle!

Op zaterdag 25 november vond het jaarlijkse Sinterklaasfeest van Connect plaats. Dit jaar mochten we Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen bij de biologische melkschapenboerderij De Vreugdehoeve in Zwolle!

De medewerkers van Connect kwamen samen met hun kinderen om dit feest gezamenlijk te vieren. De meeste kinderen hadden zich verkleed als pietjes en sommigen droegen zelfs een mooie mijter, net zoals Sinterklaas. De spanning was duidelijk van de gezichtjes af te lezen: vooral toen Gerard op een gegeven moment de microfoon pakte en zei dat hij tussen de schapen een piet had gezien! De kinderen keken direct door de ramen, maar zagen niets. Gerard gaf al snel toe dat hij zich misschien vergist had.

Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet

Om Sinterklaas en de Pieten naar ons toe te lokken, werden er volop liedjes gezongen. We zongen "Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet" en ja hoor, daar kwamen ze! De kinderen waren dolblij toen Sinterklaas en zijn Pieten naar binnen liepen. Een paar kindjes vonden het ook wel een beetje spannend en kropen dicht tegen papa of mama aan.

Sinterklaas had het grote boek bij zich en riep één voor één de kinderen bij zich. Hij vertelde over elk kind een verhaaltje uit zijn grote boek, maakte foto's met hen en gaf hen cadeautjes. De Pieten deelden pepernoten uit en de kinderen genoten enorm. Tussendoor zongen we nog meer liedjes en was er zelfs een pietendisco: zelfs Sinterklaas en de Pieten dansten mee! Eén Piet kon zelfs heel goed op zijn handen lopen, wat de kinderen behoorlijk onder de indruk bracht.

Dag Sinterklaasje!

Nadat alle kinderen bij Sinterklaas waren geweest en hun cadeautjes hadden ontvangen, was het helaas tijd voor Sinterklaas en de Pieten om weer te vertrekken. Nadat Sinterklaas en de Pieten waren vertrokken, hebben we met zijn allen genoten van lekkere frietjes. Al met al was het een zeer geslaagd Sinterklaasfeest met alleen maar blije en tevreden kinderen!