Teamdag Connect logopedie 2019 Kick off

Werkgeluk binnen Connect: we doen het samen

Wij investeren in werkgeluk. Sterker nog: bij Connect staat werkgeluk op nummer een. Als je het ons vraagt, is werkgeluk onmisbaar voor een gelukkig en gezond team. Wist je bijvoorbeeld dat gelukkige werknemers productiever, creatiever en innovatiever zijn? Zit je lekker in je vel, dan kun je tegenslagen beter aan, heb je meer energie en werk je met dubbel zoveel joie de vivre dan wanneer je een baaldag hebt. En dat is niet alleen van invloed op jezelf, maar ook op je relatie met collega’s en de kwaliteit van je behandeling.

Maar werkgeluk is niet iets wat zomaar ontstaat. Het is iets waar je jezelf samen iedere dag weer voor inzet.

En dit is hoe wij dat doen.

Happy people, happy company

Connect groeit, en dat is mooi. Ons team reist stad en provincie af om hun cliënten in vertrouwde omgeving te behandelen. Niet alleen zorgt dat voor een fijne behandeling, het geeft ook iedere medewerker veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Vrijheid en ontspanning

Dit betekent dat je werk-privébalans in eigen hand is. Je maakt je eigen rooster, plant je eigen behandelingen in en hebt toegang tot alles wat je hiervoor nodig hebt. Je kunt met collega’s in de buurt lunchen, met de leerkrachten op school, of gewoon thuis met je kinderen. Tijdens schoolvakanties zie je cliënten op school, of op onze gezellige monumentale hoofdlocatie bij het centrum van Zwolle. Als je zelf geniet van een welverdiende vakantie, zorgen je collega's ervoor dat ‘jouw kindjes’ goede zorg blijven krijgen. Kun jij met een gerust hart genieten van zon, zee en strand.

Teamdag Connect logopedie 2019 kick off

Coaching voor het hele team

Een groot team betekent dat er veel mensen zijn met ieder zo zijn of haar unieke kwaliteiten en doelen . Om zeker te zijn dat iedereen gezien en gehoord wordt, kunnen alle medewerkers terugvallen op de manager en interne vertrouwenspersonen. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om Mariëlle Pellinkoft van Like A Bird Coaching in te schakelen om het werkgeluk traject binnen Connect te begeleiden. Met haar één op één begeleiding weten we zeker dat iedereen binnen het Connect team alle mogelijkheden aangeboden krijgt om oprecht werkgeluk te ervaren. Haar focus ligt op de persoon en wat hij of zij nodig heeft om werkgeluk te ervaren. Of dit nu binnen, of buiten het team van Connect is.

Samen groeien

Met zoveel collega’s is het soms lastig om even samen te komen. Een deel van ons team is op de hoofdlocatie in Zwolle te vinden, maar de meeste logopedisten werken op hun eigen locaties. Om die persoonlijke relatie toch te behouden, worden er ieder jaar door zowel het management als onze eigen personeelsvereniging, meerdere evenementen georganiseerd . Tijdens de Kick-off vieren we de aftrap van het nieuwe schooljaar en organiseren we iets leuks voor het hele team. Sinds 2018 ONT-moeten collega’s elkaar iedere zes maanden voor een gezellige lunch buiten de werksetting. En in 2021 is Bootcamp@Work gestart zodat medewerkers samen fit en gezond kunnen blijven!

Samen Fit Bootcamp Afgemat Connect logopedie dyslexie Zwolle team

Inclusiviteit en diversiteit

Jezelf mogen zijn is ontzettend belangrijk. Je hoeft je binnen Connect dan ook niet in een bepaald jasje te steken. Je mag lekker zijn zoals je bent. Sterker nog: we verwachten het van je.

Meer weten over werken bij Connect? Check onze vacatures, neem contact met ons op via info@connectlogopedie.nl of bel ons via 038-4202010.