sinek-golden-circle-werkgeluk

Gelukkig werken bij Connect Logopedie - Werkgeluk

Werkgeluk. Een thema dat je ongetwijfeld vaker hebt gehoord de laatste tijd. Maar wat is werkgeluk precies? Waarom is het belangrijk? En wat betekent ons werkgeluk voor jou? In dit artikel lees je welke rol werkgeluk speelt binnen onze logopediepraktijk. Hoe wij dit nastreven en waarom? Connect logopedie is ervan overtuigd dat werkgeluk bijdraagt aan tevreden werknemers en daarmee de beste behandelingen voor onze cliënt. En dat is nu precies de basis van ons werk.

Wat is werkgeluk?

Vraag aan tien verschillende mensen wat werkgeluk is en je krijgt tien verschillende antwoorden. Geluk is een relatief begrip en betekent voor iedereen iets anders. Daarnaast is het geen vaststaand iets. In iedere context, in iedere situatie, kan geluk iets anders inhouden. Daarom stemt Connect continu af wat werkgeluk betekent voor onze werknemers persoonlijk. Hoe haal je het beste uit jezelf? Welke factoren geven je energie? En welke niet? Uiteraard doen we dit niet alleen. Dit alles doen we onder begeleiding van onze chef werkgeluk: Mariëlle.

Werkgeluk binnen Connect logopedie

Connect logopedie streeft naar excellent werkgeverschap. Goede arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s vormen de basis. Maar plezier in je werk is bij ons minstens zo belangrijk. Mariëlle Pellinkoft van Like A Bird begeleidt het complete werkgeluktraject binnen onze organisatie. Middels vragenlijsten en coachingsgesprekken creëert zij bewustwording en achterhaalt zij samen met onze logopedisten en dyslexiespecialisten hun unieke kernkwaliteiten en waarden. Deze worden vervolgens in kaart gebracht en losgekoppeld van de hiërarchische structuur. Zo ontstaan rollen. Deze rollen vertalen we naar een passende plek binnen onze organisatie. Op deze manier komt een ieder tot zo’n recht en doet iedereen waar hij/zij zich goed bij voelt.

Wat betekent ons werkgeluk voor jou?

Goede communicatie, meedoen in de maatschappij en je prettig voelen, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom streeft Connect Logopedie naar de beste zorg voor onze cliënten. Ons doel? Optimale ontwikkeling van al onze cliënten. Dit start bij de basis. Voor ons is dat het geluk van onze eigen mensen. Wanneer onze logopedisten en dyslexiespecialisten werkgeluk ervaren, heeft dat direct invloed op de behandelingen en onze cliënten. Kijkt jouw kind met plezier terug op de logopedie- en/of dyslexiebehandeling? Dan hebben wij ons werk goed gedaan.

 

Wil jij ook investeren in het kapitaal van je organisatie, je werknemers? Of ben je nieuwsgierig naar wat werkgeluk voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de website van Mariëlle Pellinkoft van Like A Bird.