Locaties Hardenberg

Op zoek naar een deskundig en gediplomeerd logopedist in Hardenberg? Bij Connect logopedie ben je aan het juiste adres. Onze logopedisten willen jou optimaal laten communiceren. Wij leveren kwalitatieve zorg op maat, uitgevoerd door gediplomeerde logopedisten. Het leveren van logopedische en verantwoorde zorg is onze primaire taak. Hierbij richten wij ons op uiteenlopende klachten bij alle leeftijden.

Logopediepraktijk Hardenberg

De logopedisten binnen ons team voelen zich verantwoordelijk om jou, je kind of werknemer zo goed mogelijk te laten communiceren. Wij zijn een aantoonbaar deskundige logopediepraktijk in Hardenberg. Onze logopedisten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. Naast het verlenen van zorg werken wij ook samen met de gezondheidszorg, het onderwijs, kinderopvang, sociaal wijkteam en andere partners.

Connect logopedie in Hardenberg

Ben je op zoek naar een deskundig logopedist in Hardenberg? Heb je vragen over onze zorg? Of wil je iets delen? Zoek contact met onze logopediepraktijk. Je kunt naast onze praktijk op de hoofdlocatie ook diverse locaties in Hardenberg op afspraak bezoeken.