Alles wat je wilt weten over de aanmeldprocedure logopedie

Je kunt met, maar ook zonder verwijsbrief bij ons terecht. Maar hoe werkt de aanmeldprocedure dan precies? We leggen het je uit.

Lees verder

Tips om het lezen te stimuleren

Wat kun je voordat een behandeling start of tijdens een behandeltraject zelf doen om het lezen te stimuleren? We geven je praktische tips!

Lees verder

Werkgeluk binnen Connect: nieuwe bootcamp, smartwatch en fruit op je werk

Wist je dat medewerkers die werkgeluk ervaren minder stress en meer voldoening voelen en hierdoor beter functioneren?

Lees verder

Hoe ziet een logopedische behandeling eruit?

Iedere cliënt komt met een andere reden. Maar hoe ziet een logopedische behandeling er eigenlijk uit? Lees snel verder!

Lees verder

Positieve feedback maakt het verschil: 5 tips om je kind te motiveren

Hoe handig is het als je weet hoe je kinderen kan motiveren en stimuleren? Voelt een kind zich sterk en gemotiveerd, dan gaan de schoolprestaties erop vooruit en zullen ze ook thuis lekkerder in hun vel zitten!

Lees verder

Sensorische integratie en autisme: hoe zit dat precies?

Je kind hoort, ziet, ruikt, proeft, voelt en krijgt continu informatie uit alle spieren en gewrichten doorgestuurd om nieuwe dingen te kunnen leren. Kinderen met een autisme spectrumstoornis ontwikkelen zich op een andere manier en gaan anders met deze prikkels om. Het leren reguleren van prikkels is ontzettend behulpzaam!

Lees verder

Waarom is thuis oefenen zo belangrijk?

Je kind gaat iedere week naar de logopedist of specialist en je begint langzaam vooruitgang te zien. Toch blijf je iedere keer maar horen dat de samenwerking met ouders zo ontzettend belangrijk is. Waarom is dit eigenlijk? Onze logopedisten leggen het je uit!

Lees verder

Thuis oefenen: zo maak je het makkelijk

We begrijpen als geen ander dat het leven druk genoeg is en dat er niet altijd tijd is om dagelijks actief te oefenen. We hebben dan ook een aantal praktische tips bij elkaar gezet om het oefenen op een makkelijke manier mee te nemen in jullie dagelijkse routine!

Lees verder

Goed voor elkaar én de aarde zorgen: Connect Logopedie in 2023

Na mooie feestdagen richten we de blik op het nieuwe jaar. Een jaar waarin innovatie en gezondheid centraal komen te staan.

Lees verder