Geboorte nieuws!

Allemaal beschuitjes met blauwe muisjes in de maand december. De drie dames zijn allemaal bevallen van een prachtige en gezonde zoon(s)!

Lees verder

Kinder EHBO cursus

Gezien de logopedist en dyslexiespecialisten in onze logopediepraktijk allemaal met baby’s en/of kinderen werken, hebben wij met z’n allen een kinder EHBO cursus gevolgd op 3 januari jl.

Lees verder

F&L methode

Connect logopedie biedt begeleiding aan leerlingen met lichte tot ernstige lees,- en spellingsproblemen. De behandeling bij deze problematiek richt zich op het individuele kind aansluitend bij zijn of haar leer,- en leefomgeving.

Lees verder

Sensorische Integratie (SI) bij kinderen

Alles wat we leren komt eerst als informatie binnen via onze zintuigen. Al vanaf dat we een baby zijn en zelfs al in de buik van de moeder ontwikkelen onze zintuigen zich om ons met behulp van deze informatie te kunnen ontwikkelen.

Lees verder

Kick-off Connect logopedie

Alle vakanties zaten er alweer op en dus was het tijd voor onze jaarlijkse kick-off! Dit keer hebben we een prachtige dag gehad op 27 september jl. met een thema waarbij we elkaar nóg beter leren kennen.

Lees verder

Bezoek aan het NVLF congres

Op zaterdag 1 oktober 2016 heeft ons management team het NVLF Jaarcongres bezocht. Het veranderende zorglandschap en de rol van logopedie binnen de zorg was de rode draad op het congres.

Lees verder

Kwaliteitstoets wederom met succes behaald

Op vrijdag 22 april 2016 heeft Connect logopedie voor de tweede keer met goed gevolg de (vrijwillige) kwaliteitstoets logopedie doorlopen.

Lees verder

Orthopedagoog Hilde Klein-Verheul versterkt team Connect logopedie & dyslexie

Sinds 1 april jl is orthopedagoog Hilde Klein-Verheul werkzaam bij Connect logopedie. Als orthopedagoog en dyslexiespecialist gaat zij meewerken aan en meedenken over hoe de huidige dyslexiezorg naar een nóg hoger plan kan worden getild.

Lees verder

BDA dyslexieconferentie Oxford: Moving Forward!

Op 10 maart j.l. heeft de British Dyslexia Association International Conference 2016 plaatsgevonden. Een drie-daagse conferentie in Oxford.

Lees verder