Kick-off

Op 30 augustus jl. zijn alle collega’s weer samen gekomen voor de jaarlijkse Kick-off. Waar wij vorig jaar gestart waren met de DISC, zijn wij dit jaar weer

Lees verder

Cursus prikkelverwerking

Linda Elshof en Esther van der Veen, onze SI therapeuten, zijn samen naar de cursus geweest die gaat over prikkelverwerking.

Lees verder

Dyslexie conferentie

De dyslexiespecialisten van Pento & Connect logopedie zijn samen naar de dyslexieconferentie van Lexima geweest. Zij hebben hier afhankelijk van elkaar verschillende lezingen bijgewoond.

Lees verder

Cursus leidinggeven in the pocket!

De drie dames (van links naar rechts: Jannine, Alina & Inge) die samen het management team vormen bij Connect logopedie, hebben de cursus leidinggeven van Luuk Wink afgerond.

Lees verder

Pilot dyslexie

De samenwerking van Connect logopedie en Pento AC Zwolle met de stichtingen Vivente (Zwolle) en Chrono (Hardenberg) is door middel van een pilot in volle gang.

Lees verder

Connect logopedie support Hart voor Zwolle

Stichting Hart voor Zwolle verbindt jongeren aan kwetsbare Zwollenaren. Zij hebben als doel de kloof tussen jongeren en kwetsbare Zwollenaren kleiner te

Lees verder

Geboorte nieuws!

Allemaal beschuitjes met blauwe muisjes in de maand december. De drie dames zijn allemaal bevallen van een prachtige en gezonde zoon(s)!

Lees verder

Kinder EHBO cursus

Gezien de logopedist en dyslexiespecialisten in onze logopediepraktijk allemaal met baby’s en/of kinderen werken, hebben wij met z’n allen een kinder EHBO cursus gevolgd op 3 januari jl.

Lees verder

F&L methode

Connect logopedie biedt begeleiding aan leerlingen met lichte tot ernstige lees,- en spellingsproblemen. De behandeling bij deze problematiek richt zich op het individuele kind aansluitend bij zijn of haar leer,- en leefomgeving.

Lees verder