ontregel de zorg connect logopedie gerard elshof zwolle

(Ont)regel de zorg: dit doen wij in 2023 om de regeldruk te verminderen

Er gaat te veel tijd verloren in de hoeveelheid verplichte administratie: en daar gaan wij mee aan de slag. Onder het thema (ont)regel de zorg is het ministerie van VWS een subsidieregeling gestart waarmee zorgorganisaties zelf aan de slag kunnen met het verminderen van de regeldruk binnen de organisatie.

Lees verder

Handen uit de mouwen voor de toekomstige logopedist

Dit jaar staken de afstudeerders van Hanze Groningen de handen uit de mouwen om een belangrijke vraag vanuit Connect Logopedie en Dyslexie te beantwoorden: ‘welke strategie kunnen wij als organisatie inzetten om de nieuwe generatie logopedisten en specialisten te benaderen?’

Lees verder

Een goede start van het jaar: bezoek NOT beurs en Q-Music party

We zijn 2023 vol positiviteit, energie en inspiratie van start gegaan. Niet alleen hebben wij de NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling) beurs bezocht, maar ook de Q-Music party stond op de agenda. Gerard en Pauline vertellen meer!

Lees verder

Goed voor elkaar én de aarde zorgen: Connect Logopedie in 2023

Na mooie feestdagen richten we de blik op het nieuwe jaar. Een jaar waarin innovatie en gezondheid centraal komen te staan.

Lees verder

Orthopedagogen Connect delen expertise met SBO De Brug

Orthopedagogen Lisan en Marjella van Connect delen sinds kort hun expertise met SBO De Brug om zo continuïteit van zorg te garanderen. Ze vertellen je er alles over >

Lees verder

NVLF Congres & update!

Niet alleen zijn we dit jaar online aanwezig bij het NVLF Congres, we hebben ook een update over onze werkagenda m.b.t. het hoofdlijnenakkoord

Lees verder

Molecaten Ruiterdag 2022

Op zaterdag 15 oktober was het weer zo ver: één van de mooiste Eventingwedstrijden in Nederland. En wij mochten er bij zijn!

Lees verder

Winactie: schrijf het mooiste sinterklaasgedicht en win een Bob Popcorn boek!

Schrijven jullie het mooiste, leukste, gekste sinterklaasgedicht? Dan win je een boek van Bob Popcorn! Winactie loopt tot 5 december.

Lees verder

Nieuw jaar: nieuwe nieuwsbrief!

De nieuwe nieuwsbrief van Connect lees je om ons nóg beter te leren kennen én je kennis te vergroten! Je leest er hier alles over.

Lees verder