Goed voor elkaar én de aarde zorgen: Connect Logopedie in 2023

Na mooie feestdagen richten we de blik op het nieuwe jaar. Een jaar waarin innovatie en gezondheid centraal komen te staan.

Lees verder

Orthopedagogen Connect delen expertise met SBO De Brug

Orthopedagogen Lisan en Marjella van Connect delen sinds kort hun expertise met SBO De Brug om zo continuïteit van zorg te garanderen. Ze vertellen je er alles over >

Lees verder

NVLF Congres & update!

Niet alleen zijn we dit jaar online aanwezig bij het NVLF Congres, we hebben ook een update over onze werkagenda m.b.t. het hoofdlijnenakkoord

Lees verder

Molecaten Ruiterdag 2022

Op zaterdag 15 oktober was het weer zo ver: één van de mooiste Eventingwedstrijden in Nederland. En wij mochten er bij zijn!

Lees verder

Winactie: schrijf het mooiste sinterklaasgedicht en win een Bob Popcorn boek!

Schrijven jullie het mooiste, leukste, gekste sinterklaasgedicht? Dan win je een boek van Bob Popcorn! Winactie loopt tot 5 december.

Lees verder

Nieuw jaar: nieuwe nieuwsbrief!

De nieuwe nieuwsbrief van Connect lees je om ons nóg beter te leren kennen én je kennis te vergroten! Je leest er hier alles over.

Lees verder

Een goed doel in een ruimer jasje

Hart voor Zwolle groeit: zo snel, dat er een nieuw kantoor én nieuwe kantoorinrichting nodig was. Iets waar wij ze graag bij helpen!

Lees verder
TelePHON.digital cliënt en behandelaar

Pilot digitaal behandelplatform in 2022: TelePHON.digital

Digitaal behandelplatform in 2022: TelePHON.digital In juli 2022 start Connect logopedie & dyslexie een digitaal behandelplatform: TelePHON.digital. Cliënt en behandelaar…

Lees verder
Pretletters 2022 spelletjesboek

E-book vol vrolijke zomerspelletjes: Pretletters

E-book vol vrolijke zomerspelletjes: Pretletters. De leukste spelletjes van logopedisten en dyslexiespecialisten voor kinderen.

Lees verder