jason-dent-WNVGLwGMCAg-unsplash

Mijlpalen mogen gevierd worden: jubileums Geja en Ruud

Het is altijd een speciale gelegenheid wanneer werknemers mijlpalen bereiken in hun carrière. Het geeft blijk van toewijding, flexibiliteit en enthousiasme. En dat is precies waarom we onlangs twee buitengewone mensen hebben gevierd: Geja Bosch, die al 12,5 jaar bij ons in dienst is, en Ruud Elshof, die al 10 jaar lang zijn talenten met ons heeft gedeeld.

Tijdens onze kerst- en nieuwjaarsborrel namen we even de tijd om stil te staan bij hun indrukwekkende prestaties. Een moment om hun succes te erkennen en hen te bedanken voor hun voortdurende inzet en loyaliteit. Geja en Ruud hebben beiden enorme bijdragen geleverd aan ons team en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn voor hun toewijding gedurende al die jaren. We kijken ernaar uit om samen nog vele successen te vieren.

Maar wat vinden ze zelf van hun tijd bij Connect Logopedie & Dyslexie en wat heeft ervoor gezorgd dat ze al zo lang onderdeel zijn van ons team?

Geja Bosch: logopedist, vakspecialist en dyslexie specialist

Geja vertelt met enthousiastme over haar 12,5-jarig jubileum: “Wat het voor mij zo maakt dat ik nog steeds met veel plezier bij Connect werk, is dat ik zoveel mogelijkheden krijg. Ik werk als logopedist, maar doe er nog zoveel extra dingen naast. Ik ben begonnen als allround logopedist, daarna kwam de specialisatie dyslexie erbij en toen is mijn agenda er anders uit gaan zien. Na een Master Educational Needs aan Hogeschool Windesheim ben ik op den duur ook de vakspecialist lezen-spellen geworden binnen Connect. Dat maakt mijn werkweek ontzettend gevarieerd en geen werkdag hetzelfde!”

 

Ruud Elshof: facilitair medewerker, inkoper en Jack of all Trades

Ruud Elshof werkt inmiddels al ruim 10 jaar als facilitair en inkoper bij Connect. “Ik had vorige week begrepen dat ik tot mijn verrassing al 10 jaar werkzaam ben bij Connect. Tien jaar! Ik kan het me bijna niet herinneren, al een beetje op leeftijd, hoe dat destijds was. Door de jaren heen zie je een organisatie groeien. Als inkoper, facilitair medewerker en voor hand-en-spandiensten kwam ik binnen bij Connect met twee collega’s. Dat is nu wel anders. Maar hoe groot het team ook is, de sfeer blijft hetzelfde. Ik ervaar Connect als een hecht prettig team waar collegialiteit wel goed zit.”

 

Dus wij brengen graag een toast uit op Geja en Ruud - twee geweldige teamleden die ons team hebben verrijkt met hun talent en enthousiasme. Op naar nog vele jaren van succes en geluk!