amanda-vick-e8_cV8GIHqI-unsplash

Weg met de wachtlijsten: samen helpen we het tekort aan logopedisten oplossen!

Het is geen geheim dat Nederland kampt met een tekort aan logopedisten. Onlangs verscheen hier nog een artikel over op nu.nl. Maar wij laten ons niet ontmoedigen! Bij Connect logopedie & dyslexie hebben we de handen ineengeslagen en doen we er alles aan om deze uitdaging aan te pakken. En we hebben goed nieuws: niet alleen hebben we maar liefst 15 nieuwe collega's mogen verwelkomen, we zijn ook bezig met een spannend nieuw project in samenwerking met het Windesheim.

Het is van cruciaal belang om de wachtlijsten weg te werken en ervoor te zorgen dat iedereen die logopedische zorg nodig heeft, dit ook daadwerkelijk kan ontvangen. Daarom zijn we verheugd dat we onze teamsterkte hebben kunnen vergroten door 15 enthousiaste professionals aan boord te halen. Met hun expertise en toewijding zijn zij klaar om de handen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan het verminderen van het tekort.

Jonge mensen inspireren tot een carrière in de logopedie

Maar daar blijft het niet bij. We zijn ook erg trots op onze samenwerking met het Windesheim, waarbij we momenteel een nieuwe wervingscampagne filmen op onze locatie. Deze campagne zal dienen als een krachtig middel om studenten en toekomstige logopedisten bewust te maken van de mogelijkheden die ons vakgebied biedt.

Door deze campagne willen we jonge mensen inspireren om voor een carrière in de logopedie te kiezen. We willen hen laten zien hoe waardevol en lonend dit vak is, niet alleen voor henzelf, maar ook voor degenen die ze kunnen helpen. Met het toenemende bewustzijn en interesse hopen we meer studenten aan te trekken en zo het tekort aan logopedisten geleidelijk aan op te lossen.

Krachten bundelen om wachtlijsten te verkorten 

Onze organisatie staat bekend om zijn informele en positieve werksfeer. We geloven in een teamgerichte aanpak waarbij iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar talenten optimaal te benutten. Daarnaast bieden we uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat onze medewerkers zich continu kunnen blijven verbeteren.

Het is een uitdagende tijd, maar we laten ons niet ontmoedigen door de obstakels die voor ons liggen. Samen met onze nieuwe collega's en de studenten die we via onze wervingscampagne willen bereiken, gaan we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot hoogwaardige logopedische zorg.