Team Connect prelogopedie Ellen, Dieta, Jannine (Inge ontbreekt)

Team prelogopedie van Connect

Binnen Connect werken wij met vier prelogopedisten. Wij, Inge, Ellen, Dieta en Jannine (foto boven v.l.n.r: Ellen, Dieta en Jannine. Inge foto onder), staan dagelijks klaar om kinderen te helpen en ouders te ondersteunen. Alles voor een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van het kind. Wij staan voor persoonlijke aandacht in de vertrouwde omgeving. Voor ouders betekent dat meestal thuis en voor de zorgprofessional op locatie.

Samenwerken

Alleen kunnen we veel, maar samen nog veel meer. Als praktijk zoeken wij graag de verbinding op. Wij werken samen met onder andere consultatiebureaus, kinderdagverblijven, kinderopvangcentra, kinderfysiotherapeuten en opvanginstellingen. Want wij geloven dat het bundelen van krachten de zorg voor het kind ten goede komt. Zo houden we elkaar op de hoogte van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen.

Inge Reitsma prelogopedie

Ons team

Wij zijn allemaal logopedist met een specialisatie prelogopedie. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in voedingsproblemen zoals het weigeren van voeding. Zie jij een verbinding? Wil je ons iets vragen? Loop je ergens tegenaan? Heb je behoefte aan voorlichting? Of wil je gewoon eens sparren over bepaalde zaken die je tegenkomt in de praktijk? Laat het ons weten via info@connectlogopedie.nl of 038-4202010. Wij kijken graag, samen met jou, hoe we de zorg voor onze kleintjes kunnen verbeteren.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen prelogopedie. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt deze vier keer per jaar. Afmelden kan op ieder moment.