Qualiview certificaat 2020

Qualizorg certificaat 2020: Praktijk met Zorg

Ook dit jaar heeft Connect logopedie het zorgcertificaat Praktijk met Zorg van Qualizorg in ontvangst mogen nemen. Cliënten waarderen onze logopediepraktijk met een gemiddelde van 9,0. Dit is een halve punt hoger dan de score van vorig jaar. Daar zijn we trots op.

Wie is Qualizorg?

Qualizorg is gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg. Sinds 2014 geeft de organisatie, jaarlijks aan het einde van het eerste kwartaal het Praktijk met Zorg-certificaat uit. Qualizorg is de moederorganisatie van Qualiview.

Wanneer ontvang je een certificaat?

Iedere praktijk die zich aansluit ontvangt een certificaat. Onze logopediepraktijk ontvangt deze omdat 85 cliënten onze dienstverlening met een gemiddelde van 9,0 en een Net Promotor Score (NPS van -100 tot 100) met 65 hebben gewaardeerd. Deze score laat zien in welke mate de klant onze praktijk aanbeveelt aan anderen.

Wat betekent dit voor jou?

Qualiview en Connect geloven dat je zorg verbetert door elkaar te stimuleren en steunen. Dat betekent dat we goede prestaties belonen. Daarnaast draagt klanttevredenheidsonderzoek bij aan transparantie binnen de zorg. Met het Praktijk met Zorg-certificaat krijgt kwaliteit een gezicht en wordt het beter meetbaar. Zo kunnen wij onze zorg verbeteren en jij weet wat je kan verwachten. Dat is prettig.

Heb je vragen over het certificaat of de behaalde scores? Mail of bel onze logopediepraktijk in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart via info@connectlogopedie.nl of 038-4202010.