Skip to content
150

Even voorstellen: Lisette, Marketing & Communicatie medewerker

Mijn naam is Lisette, en ik ben sinds 2015 aan het werk bij Connect Logopedie als logopedist. Voordat ik koos voor de opleiding logopedie heb ik aan de kunstacademie in Utrecht gestudeerd.  In de afgelopen maanden heb ik de kans gekregen om meer gebruik te gaan maken van mijn creativiteit binnen Connect Logopedie.  Dat betekent dat ik mijn vaste werkzaamheden als logopedist langzaamaan uit handen geef, en ervoor ga zorgen dat uw eerste kennismaking met Connect de goede uitstraling heeft, namelijk; een warm, gezellig, enthousiast en professioneel bedrijf dat graag met u in gesprek gaat. Ik blijf werkzaam als flexlogopedist, dus grote kans dat u mij een keer tegenover u aan tafel heeft wanneer uw vaste logopedist afwezig is. Dus zowel direct als indirect (via website, social media en andere media)… aangenaam kennis te maken!

Groetjes! Lisette

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.

Scroll To Top