Even voorstellen Lenny, logopedist Connect logopedie

Even voorstellen: Lenny, logopedist Connect logopedie

De afgelopen maanden mochten wij weer een aantal nieuwe dames verwelkomen binnen onze logopediepraktijk in Zwolle Hardenberg en Dedemsvaart. In dit bericht stelt logopedist Lenny zich voor. Wellicht hebben jullie haar al gezien in de wandelgangen of zelfs al kennisgemaakt. Zo niet, in dit bericht stelt ze zich graag aan je voor.

Logopedist Lenny Vos

Hoi allemaal! Mijn naam is Lenny Vos en ik ben 23 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in Assen. Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij Connect logopedie als logopedist. Op dit moment is dat 3 tot 3,5 dag op het Festival en sinds kort ook op de Ichthus.

Waarom Connect logopedie

In de periode van februari tot juni heb ik met veel plezier stage gelopen bij Connect. Ik vond het een leuke stageplek, waar ik graag wilde werken. Heel blij was ik dan ook dat deze mogelijkheid er was. 😊 Het werk vind ik erg leuk en gevarieerd. Ook de samenwerking met collega’s bevalt mij erg goed! Met veel plezier kijk ik uit naar het opdoen van ervaring als logopedist!

Welkom Lenny

Welkom Lenny. We wensen je een fijne tijd binnen onze praktijk voor logopedie en dyslexie in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart!