Even voorstellen Pauline en Aleid

Even voorstellen: Aleid en Pauline, de dames achter de schermen

Binnen Connect Logopedie zijn wij, Pauline en Aleid, samen het aanspreekpunt voor de administratieve zaken. Pauline (links op de foto) is de Management Assistant en Aleid (rechts op de foto) is de Personal Assistant. Wij zijn werkzaam voor de Connect Logopediepraktijken in zowel Zwolle, Hardenberg als Dedemsvaart. We zitten gevestigd op het hoofdkantoor van onze logopediepraktijk in Zwolle.

Management Assistant Pauline

Als Management Assistant ondersteun ik het management team bij hun werkzaamheden. Ook komen de aanmeldingen, die wij telefonisch of via onze website ontvangen, bij mij binnen. Mijn functie is breed. Naast managementondersteuning, filter ik ook de vragen van mijn collega’s. Waar gaat de vraag over? Met wie moet dit overlegd worden? Kan ik de vraag wellicht doorsturen? Verder komt een groot gedeelte van de administratie bij mij terecht.

Personal Assistant Aleid

Mijn functie als Personal Assistant van de directie is erg divers. Het ene moment ga ik met de directie mee naar een afspraak, het andere moment houd ik mij bezig met personeelszaken. Deze verschillen maken mijn werk elke dag weer anders. Werken in een dynamisch bedrijf als Connect Logopedie geeft mij energie. Binnen ons team maken we altijd optimaal gebruik van elkaars talenten. Samen met de directie brengen we dit op verschillende manieren tot uiting.

Dagelijks staan deze fantastische dames dus voor je klaar. Niet alleen om alle zaken binnen onze praktijk draaiende te houden maar vooral om onze cliënten te voorzien van de beste logopedische zorg.

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.