150

OMFT verdiepingscursus

Op 29 en 30 september 2017 mochten onze collega’s Lynette Bijenhof en Silke van Elburg in het ‘verre’ Vlijmen deelnemen aan de OMFT verdiepingscursus A

Lees verder

Kick-off 2017-2018

Ook dit jaar zijn wij het schoolseizoen gestart met een inspirerende kick-off. Waar wij ons zelf vorig jaar onder de loep namen aan de hand van DISC persoonlijkheidsanalyse, hebben we een verdiepingsslag gemaakt en onderzocht wat onze persoonlijke kernkwaliteiten zijn.

Lees verder

Hart voor Zwolle krijgt extra steuntje in de rug

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij aandacht besteed aan stichting Hart voor Zwolle. Het hoofddoel van Hart voor Zwolle is het verbinden van mensen aan elkaar.

Lees verder

Nederlanders zeer tevreden over paramedische zorgverlener

Connect logopedie vind transparantie over kwaliteit van zorg een factor van belang. Om dit inzichtelijk te kunnen maken hechten wij waarde aan uw ervaringen wanneer het gaat om de zorg die wij aan u of uw kind leveren.

Lees verder

Cliëntdossier in de cloud nu voor u beschikbaar

In de afgelopen weken hebben onze collega’s gewerkt aan het digitaal beschikbaar stellen van uw cliëntdossier. Het dossier is inzichtelijk voor uzelf, of als ouder van uw kind die door onze logopedist wordt behandeld.

Lees verder

Cursus prikkelverwerking

Linda Elshof en Esther van der Veen, onze SI therapeuten, zijn samen naar de cursus geweest die gaat over prikkelverwerking.

Lees verder

Dyslexie conferentie

De dyslexiespecialisten van Pento & Connect logopedie zijn samen naar de dyslexieconferentie van Lexima geweest. Zij hebben hier afhankelijk van elkaar verschillende lezingen bijgewoond.

Lees verder

Cursus leidinggeven in the pocket!

De drie dames (van links naar rechts: Jannine, Alina & Inge) die samen het management team vormen bij Connect logopedie, hebben de cursus leidinggeven van Luuk Wink afgerond.

Lees verder

Pilot dyslexie

De samenwerking van Connect logopedie en Pento AC Zwolle met de stichtingen Vivente (Zwolle) en Chrono (Hardenberg) is door middel van een pilot in volle gang.

Lees verder