Open sollicitatie Logopedist

Open sollicitatie logopedist Wat fantastisch dat je deze pagina hebt gevonden! Dit betekent dat je op zoek bent naar een…

Lees verder

Open sollicitatie orthopedagoog

Open sollicitatie orthopedagoog Wat fantastisch dat je deze pagina hebt gevonden! Dit betekent dat je op zoek bent naar een…

Lees verder

Logopedie oefeningen doen tijdens de feestdagen: zo lukt het wél!

We delen dan ook graag wat tips en ideeën om huiswerk en oefeningen doen tijdens de drukte van de feestdagen makkelijker te maken.

Lees verder

Tips om de feestdagen makkelijker te maken voor een prikkelgevoelig kind

Kinderen die hoogsensitief zijn, kunnen moeite hebben met de drukte, het lawaai en de veranderingen die deze periode met zich meebrengt. Deze tips maken het wat makkelijker!

Lees verder

Kick-off 2023: het nieuwe schooljaar is van start

Met de start van het nieuwe schooljaar organiseert Connect logopedie ieder jaar een gezellige en inspirerende Kick-off voor het hele team. Dit jaar kwamen we als team bij elkaar bij Erve Vechtdal in Ommen.

Lees verder

Bijdragen aan toegankelijke jeugdsport: de Molecaten Ruiterdag 2023

Zaterdag 14 oktober is het weer zo ver: de Molecaten Ruiterdag: een evenement waar wij al meerdere jaren trots partner van mogen zijn.

Lees verder

De Makkelijk Lezen-Lijst voor de Kinderboekenweek 2023

Je kunt op de Makkelijk Lezen-Lijst maar liefst acht boeken voor de groepen 5 t/m 8. Dit jaar het thema ‘bij mij thuis’!

Lees verder

Week van Dyslexie 2023: meer aandacht voor dyslexie!

Het is eindelijk weer zo ver: de jaarlijkse Week van Dyslexie. Een mooi en uniek moment om bewustzijn te creëren over dyslexie!

Lees verder

Een stem die overeenkomt met je identiteit: stemtherapie bij transgenders

Onze specialist stem Joanne van der Lugt helpt in de zoektocht naar de ideale stemklank voor transcliënten.

Lees verder