Qualiview medewerkerstevredenheidonderzoek MTO

Qualiview medewerkerstevredenheidonderzoek (MTO)

Tevreden medewerkers betekent tevreden partners en cliënten. Om de medewerkerstevredenheid te toetsen schakelde onze logopediepraktijk Qualiview in. Qualiview heeft een speciale vragenlijst ontwikkeld voor zorgorganisaties met vragen die aansluiten bij het werk van de medewerkers. In december en januari wordt het eerste MTO binnen onze praktijk voor logopedie en dyslexie gehouden. De vragenlijst kan online worden ingevuld.

Waarom een MTO

In had kader van goed werkgeverschap is het uitvoeren van een MTO een logische stap. Binnen Connect logopedie zijn we altijd op zoek naar verbetering om ons werkgeluk te vergroten. Dit doen we door naar elkaar te luisteren en met elkaar in gesprek te blijven. Een hogere medewerkerstevredenheid is onlosmakelijk verbonden met een hogere partner- en cliënttevredenheid. Tevreden medewerkers zijn gemotiveerd om partners en cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen.

Hoe werkt een MTO

Het uitvoeren van een MTO is eenvoudig. Onze medewerkers ontvangen een online vragenlijst die zij invullen. De vragenlijst bevat vragen over bijvoorbeeld de praktijk, de werkzaamheden, werkomstandigheden, arbeidsvoorwaarden en waardering. Het invullen van deze lijst kost zo’n 12 tot 15 minuten. Resultaten zijn terug te vinden in de Qualiview Rapportagetool voor MTO. De uitvoering van een MTO op deze manier is dus praktisch, efficiënt en effectief.

Vragen medewerkerstevredenheidonderzoek?

Heb je vragen over het medewerkerstevredenheidonderzoek binnen onze praktijk. Neem contact op met onze Connect logopedie en dyslexie in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart via 038-4202010 of info@connectlogopedie.nl.