fietsleaseplan Connect logopedie lease a bike

Een fiets van de zaak: fietsleaseplan Connect logopedie

Gezonde en mobiele werknemers zijn niet vanzelfsprekend. Connect logopedie investeert dan ook graag in de vitaliteit van haar werknemers. Want wie zich fit voelt, is energieker en dat heeft invloed op de mensen om je heen. Vanaf 1 januari 2021 is het voor alle medewerkers van onze praktijk voor logopedie en dyslexie mogelijk deel te nemen aan het gloednieuwe fietsleaseplan. Voor een prikkie naar het werk.

Hoe werkt het fietsleaseplan?

Sinds 2021 werkt Connect logopedie samen met Lease a Bike. Een van Nederlands grootste familiebedrijven en mobiliteitsaanbieder Pon. Wanneer medewerkers willen meedoen aan het fietsleaseplan registreren zij zich bij deze organisatie. Connect beoordeelt de lease-aanvraag registratie en onze logopedisten en dyslexiespecialisten kiezen alvast hun nieuwe fiets uit. Maandelijks betalen zij een laag vast leasebedrag en na afloop van het contract kunnen zij de fiets voordelig overnemen.

Voordelen fiets van de zaak

Een leasefiets van de zaak is een van de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor medewerkers is een leasefiets al snel zo’n 35 tot 80 procent voordeliger. Daarnaast voelen werknemers zich energiek, verlaagt het ziekteverzuim en draagt het bij aan een beter milieu. Zij hoeven niet meer met de auto op pad maar fietsen fit naar hun werk en switchen eenvoudig tussen diverse behandellocaties. Dikke kans dat je onze logopedisten en dyslexiebehandelaars in 2021 op fiets ziet verschijnen.

Vragen fietsleaseplan Connect logopedie?

Heb je vragen over het fietsleaseplan Connect logopedie. Neem contact op met onze praktijk voor logopedie en dyslexie in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart via 038-4202010 of info@connectlogopedie.nl.

Lease a bike