IMG_0656

WINACTIE: schrijven jullie het beste Sinterklaasgedicht?

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur, en dat betekent dat ouders weer een grote rol op zich nemen. Want wanneer er thuis geoefend wordt, kunnen er na de vakantie meters worden gemaakt! Om hierbij te helpen, hebben we een leuke winactie voor jullie klaar staan.

Het mooiste, beste, leukste gedicht

Schrijven jullie samen het mooiste, gekste, beste, meest unieke, of leukste sinterklaasgedicht? Dan winnen jullie het super speciale boek Bob Popcorn. Bob heeft zelfs een eigen website - cool toch?!

 

Dit is Bob Popcorn

In Bob Popcorn komen allerlei thema's aan bod. Van fantasievriendjes en gezond eten op school, tot het omgaan met grote emoties. "Bob Popcorn gaat over Ellis, die stiekem popcorn maakt in de magnetron. Op een dag groeit uit één van de maiskorrels een mannetje: een humeurig, eigenwijs kereltje dat Bob heet. Bob heeft altijd honger, hij slaapt nooit en als hij kwaad wordt... ontploft hij in een super grote POPCORN! Ellis probeert hem geheim te houden, maar dat is niet makkelijk!"

 

 

"Met Bob Popcorn lezen kinderen omdat ze dat zelf willen. Elk boek zit bomvol humor en tekeningen die samen met de tekst het verhaal vertellen. Om met plezier voor te lezen, samen te lezen én zelf te lezen."

 

Je kunt de gedichtjes tot 5 december mailen naar Lisette:  l.keijzer@connectlogopedie.nl