Taalmaatje Hart voor Zwolle

Een goed doel in een ruimer jasje 

Een mooi, nieuw kantoor voor een nog mooier goed doel. Hart voor Zwolle verhuisde 4 juli naar hun nieuwe kantoor aan de Dijkstraat. Het goede doel is de afgelopen jaren zo hard gegroeid, dat het huidige kantoor simpelweg te klein werd. Met de uitbreidingen binnen het team én de grootse toekomstplannen, was het dus hoog tijd voor een ruimer jasje.   

Een inspirerende, groene werkomgeving  

De zoektocht begon naar een grotere, meer centrale en frisse werkplek die de juiste uitstraling gaf. Laagdrempelig: een plek waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Na een tijdje zoeken was het ‘nieuwe jasje’ gevonden: en wel aan de Dijkstraat 6. Maar om dat nieuwe kantoor mooi in te richten was er hulp nodig.  

In reactie op deze oproep ging Connect Logopedie ook voor 2022 en 2023 weer een nieuwe samenwerking aan met Hart voor Zwolle. Maar naast financiële ondersteuning vonden we het bij Connect ook wel erg leuk om het nieuwe kantoor te voorzien van het nodige groen. Een comfortabele, fijne omgeving draagt namelijk bij aan het werkgeluk - dat vinden we belangrijk, en gunnen we iedereen. 

Partnerschap met Hart voor Zwolle 

“Connect Logopedie steunt Hart voor Zwolle al jaren op diverse manieren en daar zijn we enorm blij mee”, vertelt Eline Ploegman, teamleider bij Hart voor Zwolle. “Mede dankzij het partnerschap van 2022 kunnen we dit jaar nóg meer jongeren inspireren om zich in te zetten voor kwetsbare stadsgenoten.”  

Hoog tijd om het nieuwe pand van Hart voor Zwolle te bezoeken, want niet alleen wordt deze mooie werkplek binnenkort omgetoverd tot een oase van groen - ze hebben je hulp hard nodig! 

 

Hart voor Zwolle zet zich in voor eenzame, kwetsbare Zwollenaren en inspireert jongeren tussen de 18 en 35 jaar om zich in te zetten voor ouderen, vluchtelingen, mensen met een beperking, eenzame jongeren of dak- en thuislozen in Zwolle. Zij zijn continu op zoek naar jongeren die wat tijd vrij willen maken om deze eenzame, kwetsbare Zwollenaren van een ‘maatje’ te voorzien.