Lees- en spellingsproblemen Blog Geja

Nieuw jaar: nieuwe nieuwsbrief!

Na een heerlijk warme zomer vol plezier is het zo ver: het nieuwe schooljaar is aangebroken. We zijn uitgerust, vol energie en klaar om van start te gaan. Om het nieuwe schooljaar te vieren, verrassen we iedereen graag met een nieuwe look voor onze nieuwsbrief!

Zoals jullie weten verstuurt Connect Logopedie ieder kwartaal verschillende nieuwsbrieven. Een nieuwsbrief voor volwassen cliënten, voor ouders van kinderen en eentje speciaal voor de prelogopedie.

Groots door klein te blijven

En dit jaar dachten we: hoe kunnen we dit nu nóg beter doen? Hoe kunnen we de persoonlijke, maar ook innovatieve aanpak van Connect op een mooie manier uitdragen? We zijn op steeds meer locaties te vinden, onze zorg breidt continu uit, ons team groeit iedere dag en we willen iedereen natuurlijk even aan je voorstellen.

Een nieuwe nieuwsbrief bomvol tips

Het resultaat? Dat zie je deze week in je inbox verschijnen! De nieuwe nieuwsbrief van Connect lees je namelijk om ons nóg beter te leren kennen én je kennis te vergroten! In deze gloednieuwe nieuwsbrief vind je:

  • Een kijkje achter de schermen bij ons team;
  • Nieuwsberichten;
  • Blogs van onze logopedisten;
  • Uitleg over wellicht nog onbekende termen;
  • Én video's met oefeningen voor thuis!

 

Genoeg te ontdekken dus.

Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Dan kun je jezelf hier aanmelden.

 

PS. Ook leuk: op onze Facebookpagina kom je iedere week nieuwe tips tegen. Leuke boeken om met je kind te lezen, oefeningen om thuis te doen, of tips om op een interessante manier met lezen en spelling bezig te zijn.