DSC04451

NVLF Congres & update!

 

Vrijdag 25 november 2022 is het weer zo ver: onder de titel Lang Leve(n) Logopedie organiseert de NVLF een online Jaarcongres. Zoals ieder jaar zal het team van Connect Logopedie en Dyslexie hier weer online bij aanwezig zijn. Dit jaar wordt niet alleen het 95-jarig jubileum gevierd, maar kijken we ook naar de toekomst met inhoudelijk een plenaire sessies, een interessante keynote spreker over TOS en genetica.

 

Naast onze deelname aan het NVLF Congres, ook een belangrijke update met betrekking tot de werkagenda. In 2019-2022 zijn bepaalde bestuurlijke afspraken gemaakt, en op dit moment zijn we druk bezig met de uitvoering van een paar van deze initiatieven!

Update werkagenda: hoofdlijnenakkoord paramedische zorg

Eén van de belangrijkste afspraken voor 2019 - 2022 was het terugdringen van administratieve belasting. Door de administratieve last komt de kwaliteit van de zorg soms onder spanning. Binnen de hele sector, en ook binnen Connect Logopedie en Dyslexie. Dit willen we natuurlijk voorkomen, en we zijn dan inmiddels ook al een tijdje op zoek naar mogelijkheden om de administratieve last van ons team te verminderen en de productiviteit te verhogen.

 

De toekomstige rol van eHealth

Om dit mogelijk te maken zal eHealth binnen ons team, maar ook binnen de sector een grotere rol gaan spelen. Met slimme toepassingen en applicaties kan niet alleen de administratieve last verminderd worden, maar kunnen we ook de kwaliteit van de zorg verbeteren. Door de krachten van fysiek en online te bundelen, wordt multidisciplinair samenwerken makkelijker, wordt de therapietrouw hoger en kunnen we op de lange termijn de wachtlijsten verkorten.

 

Meer weten over digitaal behandelen bij Connect logopedie & dyslexie in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart? Stel je vragen via 038-4202010 of info@connectlogopedie.nl.