300 dpi 0989

Even voorstellen: Henk Elshof

Zoals in zoveel vakgebieden binnen de zorg, is het ook binnen de logopedie en dyslexie altijd een zoektocht naar nieuwe specialisten. En om deze zoektocht voor ons te leiden, heeft Henk zich sinds kort aangesloten bij ons team!

“Mijn naam is Henk Elshof, ik ben 35 jaar, gelukkig getrouwd met Nienke en sinds 24 augustus 2022 super trotse vader van David. Een paar weken na de geboorte van David was het tijd voor nog een nieuw begin: mijn start als Scout bij Connect! Ik help en ondersteun Connect logopedie bij het werven van nieuwe collega’s.” Een leuke, maar pittige uitdaging - want die nieuwe collega’s zijn overal hard nodig!

Werken bij Connect

Henk is van maandag tot en met woensdag aanwezig op onze hoofdlocatie, en heeft een vliegende start gemaakt met de toevoeging van een nieuwe pagina op onze website: werken bij Connect!

 

Wil jij ons helpen met de groeiende zorgvraag? Kijk dan eens in je netwerk en mocht je nog iemand kennen horen we dat graag! Je kunt Henk direct bereiken op h.elshof@connectlogopedie.nl