PHOTO-2022-10-19-20-42-17

Molecaten Ruiterdag 2022

Op zaterdag 15 oktober was het weer zo ver: duizenden paardensportliefhebbers kwamen samen tijdens één van de mooiste Eventing wedstrijden in Nederland. Landgoed Molecaten in Hattem werd weer omgetoverd tot een indrukwekkend eventing terrein. Een route van zo’n drie kilometer door de prachtige bossen werd voorzien van tientallen hindernissen voor een crosscountrytraject van topniveau. En als trotse partner mochten ook wij hier dit jaar weer volop van meegenieten.

“Het was een prachtige herfstdag om in het bos te zijn. Wat fris en regenachtig, maar met genoeg mogelijkheden om warm en comfortabel van de paarden te genieten. Al vlug zagen we paarden door het water rennen, over boomstammen springen en door bossen en velden ploeteren. In het middagprogramma was er de mogelijkheid om onder leiding van een ervaren eventing-ruiter het parcours af te leggen. Opnieuw een geweldige ervaring!”

Ook het bekende oranje vogeltje van Connect is gespot! We zijn blij dat we als Connect Logopedie & Dyslexie kunnen bijdragen aan dit prachtige evenement. De video kun je hier terug kijken!