IMG-20230220-WA0003

Een goede start van het jaar: NOT beurs en Q-Music party

We zijn 2023 vol positiviteit, energie en inspiratie van start gegaan. Niet alleen hebben wij de NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling) beurs bezocht, maar ook de Q-Music party stond op de agenda. Gerard en Pauline vertellen meer:

Bezoek Nationale Onderwijstentoonstelling

Voor een groot gedeelte van ons werk, werken wij natuurlijk op het snijvlak van zorg én onderwijs. En dat maakt het erg belangrijk voor ons hele team om te weten wat de ontwikkelingen op onderwijsgebied zijn. Meer dan genoeg reden om ook dit jaar de NOT-beurs weer te bezoeken.

NOT 2025 (@NOT_onderwijs) / Twitter

NOT 2025 (@NOT_onderwijs) / Twitter

“Wij vinden het belangrijk om op de ontwikkelingen op onderwijsgebied aan te sluiten. Denk hierbij aan werkmethodes en lesmethodes, maar ook innovaties die wij weer kunnen gebruiken in onze zorg. ICT-oplossingen waar kinderen thuis én tijdens de behandeling mee kunnen oefenen zijn bijvoorbeeld zowel in het onderwijs als in onze zorg erg belangrijk.” Licht Gerard toe. “Ook geeft zo’n beurs natuurlijk volop inspiratie wat behandelmaterialen betreft en krijgt ons hele team hier de mogelijkheid om materialen waarvan zij denken dat het goed bij hun behandeling past direct aan te schaffen.” Een beurs die ons Connect team ieder jaar weer van energie en inspiratie voorziet, maar waar natuurlijk ook een stukje teambuilding én gezelligheid in mee wordt genomen.

 

Team Connect op de Q-Music party

Traditiegetrouw leidde Q-Music het nieuwe jaar ook dit keer weer in met een leuk feest. Pauline zette dit jaar alles op alles om kaartjes te bemachtigen. “Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice van Q-Music: het ging om een flink aantal tickets natuurlijk. Zodra de bevestiging vanuit de klantenservice binnenkwam heb ik direct een datumprikker met het team gedeeld om te kijken wanneer de meeste teamleden aanwezig zouden kunnen zijn!”

En ja hoor: het lukte Pauline om 35 tickets te bemachtigen en een deel van het team van Connect Logopedie en Dyslexie kon naar de Q-Music Party om het nieuwe jaar in te luiden! “Toen de tickets besteld waren was het tijd om een bus te regelen. Meteen een nieuwe groepsapp aangemaakt voor iedereen die mee wilde naar de Q-Music Party, en een poll aangemaakt om te ontdekken welke broodjes van restaurant Vito’s iedereen wilde voor onderweg.” Legt Pauline verder uit. “De volgende stap was natuurlijk contact met restaurant Vito’s en het regelen van glutenvrije broodjes voor het hele team. Deze bestelling zelf aangevuld met lekkers zoals chocolade, pepermuntballen, M&M’s, nootjes en chipjes. Zo had iedereen wat lekkers onderweg!”

 

 

En 2 februari was het dan eindelijk zo ver: alle liefhebbers van Q-Music in een luxe bus en op naar het feest! “Zo’n evenement is natuurlijk ontzettend drukbezocht. We hadden voor iedereen drie neon glow armbandjes aangeschaft zodat we elkaar makkelijk zouden kunnen herkennen en het duidelijk was dat we als team bij elkaar hoorden.” Vertelt Pauline.

 

“Je kunt je voorstellen dat alle dames in de bus na zo’n lange reis eerst even het toilet moeten bezoeken. Maar daarna was het toch echt tijd de zaal in te gaan. Zoveel geweldige artiesten! Voetjes van de vloer, meezingen, dansen, lachen en lekker bijpraten. De sfeer was top! Toen de bus om 23:30 weer naar Zwolle vertrok heeft Gerard nog snel met de buschauffeur geregeld dat we een tussenstop maakten bij de McDonalds. Dat smaakte iedereen wel goed na zo’n avond lachen en dansen!”