IMG-20230921-WA0013

Kick-off 2023: het nieuwe schooljaar is van start

Met de start van het nieuwe schooljaar organiseert Connect logopedie ieder jaar een gezellige en inspirerende Kick-off voor het hele team. Dit jaar kwamen we als team bij elkaar bij Erve Vechtdal in Ommen.

Tijdens het openen van de dag verwelkomden we nieuwe collega’s, stagiaires en duaal studenten in het team. Ook werden belangrijke aandachtspunten voor volgend jaar zoals communicatie, kwaliteit en productiviteit aan het licht gebracht.

Opfriscursus articulatiestoornissen

Na het openingswoord werd het programma vervolgd door een informatief inhoudelijk stuk, verzorgd door onze collega Jennifer: specialist in articulatiestoornissen. Welke problematiek is er binnen articulatiestoornissen, hoe kun je deze van elkaar onderscheiden en waar moet je op letten? Een waardevolle intervisie voor ervaren én startende collega’s met nieuwe informatie.

Uitzicht op de koeien en kalveren

Met een hoofd vol informatie kon iedereen daarna genieten van een heerlijk dinerbuffet buiten op het terras. Het prachtige uitzicht op de koeien met hun kalveren in de wei was de kers op de taart. Een mooie omgeving om elkaar te ontmoeten, als team bij te kunnen praten en het nieuwe schooljaar af te trappen. We kijken dan ook terug op een geslaagde Kick-off waarbij veel werd gepraat en gelachen. Ontmoeting stond centraal. Een belangrijke pijler waar we ons bij Connect al jaren op richten.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.