Glijbaan Eemhof Jubileum Connect logopedie & dyslexie

Familieweekend Connect logopedie & dyslexie

In augustus 2021 bestond Connect logopedie & dyslexie 12,5 jaar. Vanwege corona werd de viering van dit jubileum al een paar keer uitgesteld, maar van 25 tot 28 maart 2022 was het zover: het Connect Familieweekend. Samen met alle collega’s, partners en/of kinderen brachten we een lang weekend door bij Center Parcs de Eemhof.

 

Weekendje Eemhof

Het 12,5 jarig bestaan van onze praktijk voor logopedie & dyslexie wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarnaast wilden we ook het thuisfront laten meegenieten. Samen met partners en/of gezin genoten we van lekker eten, rust, activiteit en gezelligheid bij Center Parcs de Eemhof. Vanuit een eigen cottage of hotelkamer kon iedereen zijn eigen plan trekken. Een duik in het subtropisch zwemparadijs, midgetgolven, een terrasje pakken, wandelen, fietsen, voor iedereen was er iets leuks te doen.

Samen werken, samen genieten

Verbinding is het centrale thema binnen onze praktijk voor logopedie & dyslexie. We begonnen en eindigden onze dag samen tijdens de eetmomenten. Iedere avond stond er een gezamenlijk diner klaar en ook in de ochtenden schoven we samen de voeten onder tafel tijdens het ontbijt. Een lang weekend vermaak en verbinding. Wat hebben we genoten!

Meer weten over familieweekend in de Eemhof? Of ons 12,5 jarig jubileum? Laat het ons weten via 038-4202010 of info@connectlogopedie.nl.