Samen Fit Bootcamp Afgemat Connect logopedie dyslexie Zwolle team

Bootcamp Afgemat bij Connect logopedie & dyslexie

Samen fit en gezond. Onder dit motto zijn we in zomer van 2021 binnen Connect logopedie & dyslexie gestart met Bootcamp. Op weg naar een stukje professionalisering neemt Afgemat Zwolle deze work-out over. Om de week komen collega’s samen op de hoofdlocatie in Zwolle om in groepsverband te sporten.

 

Gezond leven, gezond werken

Gezondheid en werkplezier zijn belangrijk binnen Connect. Daarom faciliteren wij bootcamp onder werktijd. Dit vergroot niet alleen de gezondheid van collega’s, maar ook de werksfeer en het werkplezier. Daarnaast verlaagt sport en beweging het ziekteverzuim. Alleen maar voordelen dus. Onder begeleiding van Mathijs, eigenaar Afgemat, zetten we in op fysiek en mentaal scherp en gezond blijven.

Werkwijze Afgemat

“Veel mensen hebben het druk”, vertelt Mathijs. “Dat heeft weerslag op je eet- en beweegpatroon. Het kan soms al een uitdaging zijn om ruimte in je agenda te vinden om te bewegen, daarom geven we werknemers ruimte om de schaarse sporturen zo effectief mogelijk in te vullen. Ik werk daarbij met het HIIT-model (High Intensity Interval Training). Hierbij zijn korte, krachtige interval oefeningen de basis. We trainen op stabiliteit, flexibiliteit, kracht. Wanneer je fit bent, ben je nu eenmaal productiever, vrolijker, zelfverzekerder en bovenal gelukkiger”, vervolgt Mathijs. “Met een passende benadering, de juiste training, persoonlijke aandacht en positieve motivatie kan je veel meer dan je denkt.”

Samenwerking

“Connect is een leuke en betrokken club”, laat Mathijs weten. “Ik hoop vooral de verbinding met elkaar en de vitaliteit binnen de organisatie te versterken en behouden. Op dit moment zijn er al heel wat collega’s actief tijdens de bootcampuren. Hopelijk durven er in de toekomst nog meer collega’s aan te sluiten.

Meer weten over de Bootcamp van Afgemat binnen Connect logopedie & dyslexie Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart? Stel je vragen via 038-4202010 of info@connectlogopedie.nl.