NMBRS numbers software

Verdere professionalisering door uitbreiding softwaresysteem Nmbrs

Meten is weten. Wanneer de processen binnen je organisatie op orde zijn, kun je zorg van de hoogste kwaliteit bieden. Om onze cliënten van de best mogelijke zorg te kunnen voorzien, hebben wij ons salarissysteem (Nmbrs) uitgebreid met HRM en gekoppeld aan onze rapportagetool. Een real time dashboard vergroot inzicht in onze processen. Zo kunnen wij de gezondheid van onze logopediepraktijk meten en waar nodig snel schakelen. Een winwin-situatie voor alle partijen.

Hoe werkt Nmbrs en wat is er veranderd?

Voorheen werkten we al met Nmbrs voor de salarisadministratie. Nu is de boekhouding (Twinfield) geïntegreerd evenals de cliëntadministratie (Incura) en een HRM-systeem waarin we zaken zoals verlof, ziekte en functioneringsgesprekken vastleggen. Een directe koppeling tussen de verschillende systemen maakt het mogelijk om statistieken direct in te zien en te integreren.

Wat is het voordeel?

Het centraliseren van deze taken is positief voor zowel partners als cliënten. Door minder versnippering, beschikken we over betere en meer nauwkeurige informatie. Door een automatische koppeling wordt de foutmarge verkleind. Zo kunnen we sneller schakelen en zijn we in staat nog beter aan te sluiten op de zorgbehoefte van het moment. Een nieuwe stap in de professionalisering van onze organisatie, de samenwerking met onze partners en het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel stel ze gerust via info@connectlogopedie.nl of 038-4202010.