Wij zijn verhuisd naar Burg. Roijensingel 4

Verhuisd: van Stadshagen naar Zwolle Centrum

Wij zijn verhuisd. Deze zomer ruilden wij onze hoofdlocatie aan de Sportlaan in Stadshagen in tegen een pand in hartje Zwolle.

Verhuizen!

Het jasje werd te krap, er was behoefte aan een locatie die voor iedereen, zowel cliënten als medewerkers, goed bereikbaar is én een inspirerende werkplek onze logopedisten. Per september werken wij daarom vanuit onze nieuwe hoofdlocatie aan de Burg. van Roijensingel 4.

Voordelen verhuizing

Door de locatie in Zwolle centrum is onze logopediepraktijk niet alleen beter bereikbaar voor cliënten maar ook voor medewerkers. Onze logopedisten werken op uiteenlopende locaties. Een centrale ligging betekent minder reistijd. Daarnaast bood de oude locatie geen mogelijkheid tot uitbreiding die noodzakelijk is voor de groei die we doormaken. Ook willen wij onze logopedisten en dyslexiespecialisten een prettige en inspirerende werkplek faciliteren. Dit draagt bij aan ons werkgeluk waardoor we de beste zorg kunnen verlenen aan onze cliënten.

Het nieuwe pand

Het nieuwe pand is gebouwd in 1872 tot 1873 en ontworpen door de architecten W. en F.C. Koch in opdracht van Graaf H.O. van Limburg Stirum. Het gaat om een vrijstaand herenhuis in de Eclectische bouwstijl met elementen uit de Neo-Renaissance- en Art Nouveaustijl. Ten tijde van de bouw bevond de Burg. van Roijensingel zich aan de buitengrens van Zwolle. Toenmalige rijke inwoners bouwden daar buitenhuizen met grote tuinen. De indeling is bewaard gebleven, evenals enkele onderdelen uit het interieur. Onze logopediepraktijk is gevestigd in het souterrain, de toenmalige gaarkeuken waar het personeel eten bereidde.

Tot ziens op Burg. van Roijensingel 4!