Kick-off Connect: moorddiner en ander nieuws!

header-curve-white

Kick-off Connect: moorddiner en ander nieuws!

Zoals ieder jaar trapten we ook in 2024 het nieuwe schooljaar weer af met de geliefde Kick-off. Een heerlijk moment voor collega’s om op informele manier bij elkaar te komen, het jaar op feestelijke wijze te beginnen én meteen wat updates over de toekomst van Connect Logopedie & Dyslexie te ontvangen!

Hoe goed kennen we elkaar eigenlijk?

Dit jaar was de kick-off niet alleen bedoeld om het jaar af te trappen en om onze nieuwe collega’s te verwelkomen, maar ook om de bestaande collega’s weer dichter bij elkaar te brengen. Zo begon de kick-off met een kennismakingsquiz, een leuke manier om zowel de nieuwe als de vertrouwde gezichten beter te leren kennen. Deze quiz hielp ons niet alleen om meer over onze nieuwe collega’s te weten te komen; de quiz zorgde dat ook de hersenen van oud collega’s mochten kraken!  

Wie is de moordenaar?

Na de quiz hebben we ons verzameld voor een bijzondere ervaring: een ‘moorddiner’. Dit interactieve diner maakte voor een unieke gelegenheid om in een ontspannen sfeer samen te werken en te puzzelen. Collega’s werden uitgedaagd om hun detectivevaardigheden te gebruiken; met volop levendige gesprekken en veel gelach als gevolg.

Unieke projecten markeren een spannende fase in onze groei

Tijdens het openingswoord heeft Gerard enkele belangrijke punten aangestipt, waaronder de introductie van Mylogospace, een tool die ons in de toekomst zal helpen om efficiënter te werken. Daarnaast hebben we natuurlijk stilgestaan bij het aanstaande pensioen van Ruud, een gewaardeerde collega wiens bijdrage niet te missen zal zijn. Tot slot werd ook de uitbreiding van onze hoofdlocatie aangekondigd, waarvan we verwachten dat deze op 1 januari 2026 gereed zal zijn! Genoeg projecten die een spannende fase in onze groei markeren. 

Al met al was het kick-off evenement een succesvolle start van een nieuw hoofdstuk voor ons geweldige team. We kijken ernaar uit om samen met plezier aan de slag te gaan met de uitdagingen die voor ons liggen!

Bird-oranje-links-1
Bird-oranje-links-2