Hanen ouderprogramma Praten doe je met z´n tweeën

Start Hanen-ouderprogramma oktober 2020

Wil jij weten hoe je je kind kunt helpen met praten? En wat je als ouder kunt doen om de taalontwikkeling van je kind te stimuleren? Eind oktober start Connect logopedie weer een Hanen-ouderprogramma. Tijdens deze cursus krijg je als ouder praktische handvatten aangereikt die je kunt inzetten tijdens alledaagse communicatiesituaties met je kind. Leuk en leerzaam. Doe je mee? In dit bericht vertellen we meer.

 

Wat is het Hanen-ouderprogramma?

Tijdens het Hanen-ouderprogramma leer je samen met andere ouders om in gesprek te komen met je kind(eren). De cursus is gericht op ouders van jonge kinderen met een taalachterstand, zowel expressief (vertellen) als receptief (begrijpen), en helpt de communicatie in alledaagse situaties te ontwikkelen.

De cursus duurt 16 uur. Data en tijden zijn in overleg. Dit kunnen bijvoorbeeld twee dagen zijn, of één dag en drie avonden.De dagen/avonden worden verzorgd door een Hanen-gecertificeerde logopedist en Sensorische integratie-therapeut van onze logopediepraktijk in Zwolle, Hardenberg of Dedemsvaart.

Meer weten?

Wil je meer weten? Op onze website vind je een uitgebreide beschrijving van het Hanen-ouderprogramma. Wil je je alvast aanmelden of heb je vragen over het Hanen-ouderprogramma, neem dan contact op met:

Kosten Hanen-ouderprogramma

De kosten van het Hanen-cursus worden vergoed door de zorgverzekeraar, mits er een verwijzing van de (jeugd)arts aanwezig is voor behandeling van de taalontwikkeling. Wanneer je deelneemt adviseren wij het boek Wij adviseren het boek Praten doe je met z’n tweeën uit onze webshop aan te schaffen.