Gelukkig werken, Bootcamp@Work Samen Fit

Samen fit: Bootcamp@Work bij Connect 

Gezonde werknemers zijn actiever, gemotiveerder en minder vaak ziek. Daarnaast presteren ze beter én functioneren ze beter in teamverband. Hoe positief wil je het hebben? Connect investeert in de gezondheid van haar medewerkers. Dit doen wij door het faciliteren van sport op het werk. Elke maandagmiddag kunnen collega’s samen zweten in de tuin op onze hoofdlocatie in Zwolle.

Daarom Bootcamp@Work

Collega’s die willen werken aan hun gezondheid krijgen de mogelijkheid dit samen met hun collega’s te doen. Hoe fijn is het wanneer je je zowel fysiek als mentaal sterk en veerkrachtig voelt en vol nieuwe energie de week start. Bootcamp@Work is er elke maandagmiddag van 16.30 tot 17.15 uur voor iedereen die wil werken aan een fitter en vitaler leven.

Onderzoek

Uit onderzoek is gebleken dat werknemers die bewegen tijdens werkuren zich fitter voelen en beter functioneren. Door te sporten komt er meer zuurstof vrij in de hersenen waardoor je je beter en langer kunt concentreren. Ook maakt je lichaam hormonen aan, zoals endorfine, waardoor je minder stress ervaart. Kortom: lekker in je vel. Thuis en op het werk. Daarnaast is het een kans om je collega’s op een andere manier te leren, in een andere omgeving en de band te versterken.

“Happy people, happy company.”

Werkplezier vergroten

Connect zet in op excellent werkgeverschap. Een belangrijk speerpunt hierbij is Gelukkig werken. Want wanneer je met plezier naar je werk gaat, heeft dan invloed op de kwaliteit van de behandeling. Door het aanbieden sport op het werk willen we werken leuker maken, de verbinding opzoeken met onszelf en elkaar en motiveren naar een gezonder leven om uiteindelijk… ons werkplezier te vergroten.

Bootcamp at Work Sporten op het werk Connect logopedie

Meer weten over het Samen Fit initiatief van Connect logopedie? Vraag het via info@connectlogopedie.nl of 038-4202010.