Pretletters 2021

Pretletters 2021, hét e-book boordevol vrolijke zomerspelletjes

Daar issie dan! De tweede editie van ons vrolijke spelletjesboek. Pretletters is een e-book gemaakt van onze logopedisten voor kinderen. In dit vrolijke zomerboek vind je 29 leukste, beste en grappigste spelletjes die je kunt spelen in de vakantie (en ook daarbuiten hoor). Zo zijn wij er ook nog een beetje in de zomer. Gezellig!

Vakantie

Ook 2021 was een bijzonder schooljaar. Corona was er ook dit jaar en alles was een beetje anders dan we gewend zijn. Des te meer reden om optimaal te genieten van onze zomervakantie. Zes weken lang spelen, genieten en doen waar je zin in hebt. Hoe leuk! Om jullie vakantie nog leuker te maken hebben besloten ons zomerspelletjesboek nogmaals uit te geven. Voor de papa’s en mama’s is er het jubileumboek, en voor de jullie is er Pretletters. De 29 gezelligste zomerspelletjes, speciaal voor jou! Veel speelplezier!

Winnen

Nog iets leuks… Wanneer je jouw favoriete spelletje met ons deelt, op welke manier dan ook, maak je kans op een leuke prijs. Tag Connect logopedie op Facebook (connectlogopedie) of Instagram (connect_logopedie). Hoe het precies zit, lees je op de laatste pagina van het boek. Snel downloaden dus. Een hele fijne vakantie en hopelijk tot snel!

 

Team Connect logopedie

 

Pretletters 2021