DSC04499

Connect zoekt: Orthopedagoog, 16 tot 24 uur

Om ons dyslexieteam verder uit te breiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste dyslexiebehandelaar met een relevante WO opleiding orthopedagogiek. Bij voorkeur sta je al geregistreerd als dyslexiebehandelaar bij het NKD. Je komt te werken in een jong, dynamisch team van orthopedagogen en logopedisten om mee te sparren én fantastisch ondersteunend personeel. Je werkgebied zal zowel Zwolle als Hardenberg omvatten.

Connect Logopedie is gespecialiseerd in diagnostiek, behandeling en begeleiding van logopedische problematiek en dyslexie. We zijn hierbij altijd op zoek naar de beste manier om onze cliënten te helpen middels bijscholing en innovatie.

We werken volgens het Protocol Dyslexie Diagnostiek & Behandeling. Je zult regelmatig bijscholing en updates ontvangen van o.a. de F&L methode. Connect logopedie voorziet je van alle behandelmaterialen, waaronder telefoon, laptop en bijbehorende F&L software.

De meeste behandelingen vinden plaats op school, maar ook op onze monumentale hoofdlocatie in het centrum van Zwolle. Hier of op school nodig je periodiek ouders, leerkrachten en IB-ers uit om de voortgang van cliënten te bespreken.

Wat biedt Connect logopedie?

Onze primaire taak is het verlenen van goede logopedische– en dyslexiezorg. Je kunt rekenen op een werkgever die beschikt over een krachtige missie en visie en deze waarmaakt. Ons doel is om samen te groeien en hierbij word jij, afhankelijk van je kwaliteiten, actief betrokken.

Connect logopedie streeft naar excellent werkgeverschap en dat is terug te vinden in onze onderscheidende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. In samenspraak met jou stellen we persoonlijke -en opleidingsdoelen vast zodat je ten gunste van de cliënt, jezelf en Connect blijft ontwikkelen en een aanvulling bent op de huidige specialisaties binnen de praktijk. Leren doe je met en voor elkaar en dus komen we op frequente basis samen voor werkoverleg en kwaliteitskring.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een afgestudeerde orthopedagoog die affiniteit (en bij voorkeur ervaring) heeft met dyslexie. Je staat ingeschreven als dyslexiebehandelaar bij het NKD. Je beschikt over een rijbewijs-B en een auto. Je bent een enthousiaste behandelaar die zich herkent in de missie en visie van Connect logopedie.

Zijn wij een match? Motiveer waarom en stuur dit samen met je cv naar info@connectlogopedie.nl t.a.v. Aleid Roebertsen.

De mooiste baan bij de gezelligste praktijk.

Get connected!