baby weigert de fles

Mijn baby weigert de fles, wat nu?

Krijgt mijn kindje wel genoeg voeding binnen? Doe ik het wel goed? Waarom drinkt mijn kindje zo slecht? Flesweigering is een veelgehoord probleem bij jonge kinderen. Ouders zitten vaak met de handen in hun haar en ook voor zorgprofessionals kan het de nodige frustratie opleveren. Want wat doe je als een kind geen of onvoldoende voeding binnenkrijgt? Naast dat het een enorme stempel op de sfeer drukt, kan je er ook behoorlijk onzeker van worden.

Masterclass Flesweigeren

In de praktijk krijgen wij veel vragen over flesweigering. Prelogopedisten zijn gespecialiseerd in deze vraagstukken. Afgelopen maart volgden wij teambreed de online masterclass Flesweigeren. Door inzicht in de nieuwste achtergronden, behandelmethoden en handvatten voor de begeleiding van ouders en behandeling van het kind, kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Goede begeleiding is belangrijk. Zo maken we van het eet- en drinkmoment weer een ontspannen moment. Voor iedereen.

Samenwerken

Heb je in jouw omgeving ook te maken met een kind die de fles weigert? Wij zijn gecertificeerd in het begeleiden van dit traject en kijken graag met je mee. Soms is een kleine aanpassing al voldoende. Samen maken we van de eet- en drinkmomenten weer rustige momenten.

Contact

Voor vragen, tips, advies, het delen van inzichten of gewoon een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie of thee, kan je ons altijd benaderen. Mail info@connectlogopedie.nl of bel 038-421020. Of schrijf je in voor de prelogopedie nieuwsbrief via onderstaande button. Je ontvangt de nieuwbrief vier keer per jaar en kan je op ieder moment afmelden.