Kick-off 2020 2021 Golfclinic De Lage Vuursche Ommen

Kick-off 2020/2021: golfclinic bij Hooge Graven

Op 22 augustus vond onze jaarlijkse Kick-off plaats. Een aangepaste versie van ‘normaal’ waarbij we netjes afstand van elkaar houden. Elk jaar grijpen we de start van het nieuwe schooljaar aan als het moment ons als team te mobiliseren. We bepalen koers om als team weer een nieuw jaar ten strijde te trekken.😊 Dit jaar vond de opening plaats in Ommen, bij golfsociëteit Hooge Graven. Logopedist en vormgever Lisette deelt haar ervaring.

Dagopening

We starten de dag om 9:30 uur in een zaal met grote, lange tafels waar iedereen keurig op anderhalve meter kon zitten. We krijgen koffie en thee en bespreken de eerste uren inhoudelijke zaken. Ook eten we een taartje om te vieren dat we weer met vlag en wimpel zijn geslaagd voor de Kwaliteitscyclus. Iets waar we iedere keer toch weer trots op zijn.

Golfbaan

Op de golfbaan wacht ons een stoomcursus golf. Putten, iets verder meppen en vervolgens op de shooting range écht hard slaan. Met dat ik de bal sla, ben ik de meeste vaktermen helaas alweer vergeten. Wanneer we trek krijgen, staat er een fantastische twee-gangen lunch klaar. Perfect timing! Terwijl we heerlijk zitten te eten, verzamelt zich een donker wolkendek boven ons hoofd. Gerard verzekert me ervan dat het langsdrijft…

Drietallen

Op de golfbaan worden we in drietallen gekoppeld aan een vrijwilliger met meer ervaring. Vrijwilliger Marion deed het geweldig en loodste ons team, dat bestond uit Gerard en Ruud (complete beginners, dus ik heb ze af en toe een handje moeten helpen😉), zo de baan over. Toen we de zoveelste bal uit de braamstruiken visten, besloten de donkere wolken zich boven onze hoofden te breken. Een stortbui die de Ark van Noach zou doen schrikken, viel op ons neer terwijl we tevergeefs onder een paar twijgjes stonden te schuilen.

Winnaars

Een regenbuitje mocht de pret niet drukken. Vrijwel direct werden er golfkarretjes en ijsjes gebracht voor de bibberende Connect-medewerkers. Opgefrist gaan we weer verder en slaan we birdies, bogey’s en andere gekke woorden. Eenmaal terug  stond er een lekkere borrel klaar en waren we de stortbui zo weer vergeten. Het winnende team? De mijne! …Je kunt dus wel raden wie daarvoor verantwoordelijk was. 😉