Connect-Logopedie-Hanen-oudercursus-Zwolle-Genemuiden1

Hanen oudercursus

In februari 2016 starten wij weer met een nieuwe Hanen oudercursus ‘Praten doe je met z’n tweeën’.

Dit programma is een bekende (evidence based) cursus voor ouders, gericht op het gezin / de familie van jonge kinderen met een expressieve (vertellen) en / of receptieve (begrijpen) achterstand in de taalontwikkeling. Het doel van “Praten doe je met z’n tweeën” is om ouder(s) de primaire taalfacilitator te laten zijn en daarbij hun kinderen de mogelijkheden geven om de communicatie op een maximale manier te ontwikkelen voor alledaagse situaties. “Praten doe je met z’n tweeën” is ontworpen voor brabbelaars en kinderen in de voorschoolse leeftijd met specifieke taalvermindering, alsmede voor oudere kinderen met een cognitie en ontwikkelingsniveau van onder de vijf jaar.

De cursus bestaat uit circa 8 groepsbijeenkomsten (meestal in de avonduren) en circa 3 individuele huisbezoeken. De cursus valt onder de vergoedingsregeling van logopedie vanuit uw zorgverzekeraar en wordt daarom volledig vergoedt.

Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven voor de cursus? Meer informatie vindt u op https://connectlogopedie.nl/hanen-programma-voor-ouders Ook kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of per telefoon op 038 – 420 20 10.