Even voorstellen Marije en Marion, logopedist Connect logopedie

Even voorstellen: Marije en Marion, logopedist bij Connect logopedie

Wij mogen weer een aantal leuke logopedisten aan jullie voorstellen die ons team zijn komen versterken. Marije Booden en Marion Bouwman werken inmiddels al een tijdje binnen onze logopediepraktijk in Zwolle Hardenberg en Dedemsvaart. Wellicht hebben jullie al kennisgemaakt. Zo niet, in dit bericht vertellen ze je meer.

Marije, logopedist

Marije Booden Connect logopedieMijn naam is Marije, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend (en sinds een halfjaar verloofde) in een appartementje in Groningen. Wij hopen deze zomer te gaan trouwen! 😊 Sinds vorig jaar augustus ben ik werkzaam als logopediste binnen Connect. Ik heb de opleiding gevolgd op de Hanze Hogeschool in Groningen. Op dit moment ben ik te vinden op de Montessori en de Paperclip als vervangster van Sarah en op het Festival als vervangster van Lenny.

Waarom Connect?

Ik heb voor Connect logopedie gekozen, omdat ik altijd al met kinderen heb willen werken en de gesprekken en het meelopen met collega’s erg leuk was! Het werk als logopedist bevalt mij, ondanks de lange reistijd, erg goed,. Mijn meerwaarde voor cliënten is dat ik altijd vrolijk ben en ze veilig wil laten voelen bij mij. Ik probeer de behandelingen altijd op een speelse wijze in te vullen, zodat de cliënten actief betrokken zijn en het leuk blijven vinden om te oefenen. Ik sta graag voor anderen klaar en vind het gezellig om zowel op de werkvloer als daarbuiten activiteiten te ondernemen met collega’s. Ik hoop nog veel kennis en ervaring op te doen binnen Connect en te groeien als persoon en logopedist.

Marion, logopedist

Marion Bouwman Connect logopedieHoi, ik ben Marion Bouwman. In augustus 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Sinds december 2020 werk ik als logopedist binnen Connect. Op dit moment doe ik de zwangerschapswaarneming van onze collega Geja op locatie De Ark in Zwolle. Sinds kort werk ik ook in Dedemsvaart op locatie De Regenboog en op locatie Koningin Emmaschool in Zwolle.

Waarom Connect?

Connect is een groot, warm en hecht team. Ieder van ons heeft haar eigen specialiteiten, waardoor we veel aan elkaar hebben. Ik heb het erg naar mijn zin binnen de praktijk. De komende jaren hoop ik met veel plezier cliënten te behandelen voor articulatie, taal, lezen en spellen, zodat ze goed mee kunnen komen in de maatschappij.

 

We wensen jullie een hele fijne tijd binnen onze praktijk voor logopedie en dyslexie in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart! Meer weten? Vraag het Marije m.booden@connectlogopedie.nl of Marion m.bouwman@connectlogopedie.nl.