Even voorstellen Connect prelogopedie

Even voorstellen: Connect prelogopedie

Connect logopedie is een praktijk voor logopedie en dyslexie. Binnen onze praktijk ondersteunen we kinderen die moeite hebben met eten, drinken, spreken, taal, lezen en spellen, zodat zij zich vrij voelen in hun communicatie, kunnen meekomen op school en zich tot hun volle potentieel ontwikkelen om zo uiteindelijk hun waardevolle plekje in de maatschappij te vinden.

Connect = verbinden

Connect betekent letterlijk ‘verbinden’. In de basis bestaat dit door goede communicatie. Het leggen van een solide basis hiervoor begint al op jonge leeftijd, bijvoorbeeld bij het leren eten en drinken. Niet bij iedereen gaat deze ontwikkeling vanzelf. Daarom zijn wij er. Heb je behoefte aan logopedische zorg van kwaliteit, dan helpen wij je graag verder. Onze praktijk is gevestigd in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart.

Prelogopedie

Prelogopedie is een specialisatie binnen de logopedie die zich richt op kinderen van 0 tot 2 jaar. Prelogopedisten behandelen eet- en drinkproblemen bij kinderen vóórdat ze beginnen te praten. Hier kunnen kleintjes veel baat bij hebben. Bijvoorbeeld wanneer ze zich verslikken, krampjes hebben, voedsel volledig weigeren of moeite hebben met de overgang naar vast voedsel. Maar een prelogopedist houdt zich ook bezig met de spraaktaalontwikkeling van een kind en stimuleert kinderen in het leren begrijpen en vertellen.

Contact of inschrijven nieuwsbrief

Heb je of ken je een kindje die prelogopedische hulp kan gebruiken? Wil je meer informatie over prelogopedie? Of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met onze logopediepraktijk in Zwolle, Hardenberg of Dedemsvaart via info@connectlogopedie.nl of 038-4202010. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief prelogopedie via onderstaande knop.