Even voorstellen, Anouk en Lisan van de Personeelsvereniging

Even voorstellen: Anouk en Lisan van de personeelsvereniging

Wij zijn Anouk Broekmate (links) en Lisan Reuvekamp (rechts). Sinds augustus 2018 zijn wij verantwoordelijk voor de personeelsvereniging (PV) van Connect logopedie. Binnen de logopediepraktijk is Anouk werkzaam als logopedist en dyslexiespecialist. Lisan werkt als orthopedagoog en dyslexiespecialist binnen de organisatie.

Verantwoordelijkheden

Binnen de PV zijn wij samen verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Dit varieert van een kaartje sturen bij bijzondere gebeurtenissen tot het organiseren van kraamborrels en van het opzetten van een gezellige zomerbarbecue tot de volledige organisatie van teamuitjes. Daarnaast doen we natuurlijk ook de financiën van de vereniging.

Waarom een personeelsvereniging

De PV is ontstaan vanuit de gedachte om ook buiten het werk om als team meer met elkaar op te trekken. Dit betekent samen leuke dingen doen en elkaar op een andere manier leren kennen. Een voorbeeld hiervan is onze teamactiviteit van afgelopen augustus. We hebben een middag escaperoom gedaan waarin we in kleine groepjes met elkaar moesten samenwerken.

Meerwaarde

De meerwaarde van de PV is dat wij collega’s ook buiten het werk om leren kennen en lief en leed met elkaar kunnen delen. Dit komt de werksfeer ten goede en daarmee de kwaliteit van ons werk. Dat vinden we belangrijk.

Heb je vragen? Of wil je meer weten over de personeelsvereniging van onze logopediepraktijk in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart? Neem contact op met Connect logopedie. Bel 038-4202010 of mail naar info@connectlogopedie.nl.