Certificaat Qualizorg Praktijk met Zorg

Connect ontvangt Qualizorg certificaat: Praktijk met Zorg

Er valt gelukkig ook nog iets te vieren in Coronatijd. Connect logopedie heeft dit kwartaal het Praktijk met Zorg-certificaat van Qualizorg in ontvangst genomen. Cliënten waarderen onze logopediepraktijk met een gemiddelde van 8,5. Daar zijn we trots op.

Wie is Qualizorg?

Qualizorg is gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg. Sinds 2014 geeft de organisatie, jaarlijks aan het einde van het eerste kwartaal het Praktijk met Zorg-certificaat uit. Qualizorg is de moederorganisatie van Qualiview.

Wanneer ontvang je een certificaat?

Iedere praktijk die zich aangesloten heeft en door meer dan honderd cliënten is gereviewd, ontvangt een certificaat. Onze logopediepraktijk ontvangt deze omdat 108 cliënten onze dienstverlening met een gemiddelde van 8,5 en een Net Promotor Score (NPS) van 4.6 hebben gewaardeerd. De NPS laat zien in welke mate de klant onze praktijk aanbeveelt aan anderen.

Wat betekent dit voor jou?

Qualiview en Connect geloven dat je zorg verbetert door elkaar te stimuleren en steunen. Dat betekent dat we goede prestaties belonen. Daarnaast draagt klanttevredenheidsonderzoek bij aan transparantie binnen de zorg. Met het Praktijk met Zorg-certificaat krijgt onze kwaliteit gezicht. Je weet wat je van ons kunt verwachten. Wel zo fijn.

 

Heb je vragen over het certificaat of de behaalde scores? Neem gerust contact op met onze logopediepraktijk in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart via info@connectlogopedie.nl of 038-4202010.