Connected 12,5 jaar Jubileumboek

Connect bestaat 12,5 jaar, dat vieren we met een jubileumboek!

Eind februari 2021 bestond Connect logopedie & dyslexie 12,5 jaar. Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus we brachten een jubileumboek uit: Connect 12,5 jaar. Een magazine waarvoor we zo’n zeventig mensen hebben geïnterviewd, binnen en buiten onze organisatie, om zo een beeld te schetsen van het reilen en zeilen binnen onze praktijk voor logopedie en dyslexie en het (zorg)landschap waarin we opereren. We blikken terug, staan stil en kijken vooruit. Dit alles met één overkoepelend doel: de best mogelijke zorg bieden.

Voor iedereen een magazine

Alle (oud) cliënten, partners, collega’s en iedereen die op enige manier in verbinding staat of heeft gestaan met Connect logopedie en dyslexie ontvangt een fysiek exemplaar in de bus. Voor andere belanghebbenden en geïnteresseerden is er een online versie te downloaden.

Wat lees je?

Connected 12,5 jaar vertelt niet alleen wie wij zijn, waar we vandaan komen en waar wij voor staan, maar het laat ook zien hoe ons werkveld door de jaren heen veranderd is en waar we onze pijlen op richten. Het brengt de ontwikkeling van logopedie en dyslexie in omgeving Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart in kaart én laat zien hoe we naar de toekomst kijken.

Vragen, tips, opmerkingen?

Wil je naar aanleiding van het magazine graag iets met ons delen of heb je vragen? Laat het weten via info@connectlogopedie.nl of 038-4202010. Nog geen magazine ontvangen, maar wil je er dolgraag één? Download hem via onderstaande knop.

Connect magazine strand