Campus-Journaal-van-Hogeschool-Windesheim-op-bezoek-bij-Connect-Logopedie1

Campus Journaal van Hogeschool Windesheim op bezoek bij Connect Logopedie

Twee studenten journalistiek zijn donderdag 5 januari voor het ‘Campus Journaal’ van Hogeschool Windesheim op bezoek geweest bij Connect Logopedie Zwolle.

De studenten willen graag laten zien dat je bij het solliciteren voor een baan, je zelf veel in de hand hebt. Maar wat is dat dan precies? De studenten spraken af met een jobcoach voor het nodige advies en styling. Maar ook wilden de studenten weten of je van een Drents accent af kunt komen. Inge Reitsma, logopedist en kwaliteitsmanager bij Connect logopedie, wilde de studenten graag helpen in hun zoektocht en nam het interview voor haar rekening.

Tijdens het interview werden er diverse vragen gesteld rondom het afleren van een accent. Reden waarom mensen van een accent af willen, kan te maken hebben met het feit dat het voor de meeste beroepsgroepen belangrijk is dat je algemeen beschaafd Nederlands praat. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld een advocaat, leerkracht of persvoorlichter. Na afloop van het interview kon geconcludeerd worden dat het zeker mogelijk is om een accent af te leren. Wilt u weten wat onze logopedisten voor u kunnen betekenen? We helpen u graag verder. Benieuwd naar het interview? Klik dan hier!