Brandjes blussen met Pauline, nieuwe BHV-er

Brandjes blussen met Pauline: nieuwe BHV-er

Hi! Ik ben Pauline, Management Assistent bij Connect logopedie. Ik ondersteun het managementteam, scan aanmeldingen, filter vragen van collega’s en ben verantwoordelijk voor een groot deel van de administratie binnen Connect. Leuk en afwisselend. Sinds kort ben ik ook gecertificeerd BHV-er binnen onze logopediepraktijk.

Geslaagd!

Binnen elk bedrijf hoort een BHV-er aanwezig te zijn. Iemand die weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Omdat ik regelmatig op de hoofdlocatie ben en BHV-er ben geweest bij mijn vorige werkgever, was het vanzelfsprekend om deze rol op me te nemen. Via Fire Prevent in Kootwijkerbroek heb ik de BHV-cursus gevolgd. Eerst een e-learning thuis, daarna een praktijkdag op locatie.

Inhoud

Tijdens de e-learning kwamen onderwerpen aan bod omtrent alarmeren, ontruiming, brand, blusmiddelen, eerste hulp, wonden en breuken, reanimatie en AED. De BHV-praktijkdag bestond voornamelijk uit branden blussen met verschillende blusmiddelen, eerste hulp verlenen, reanimeren en AED. Interessant, bruikbaar en leerzaam.

Voordeel

Medewerkers en cliënten van onze logopediepraktijk mogen en kunnen er nu op vertrouwen dat ik er voor ze ben in geval van calamiteiten. Dat is veilig en prettig. Maar laten we er vooral op hopen dat ik hetgene dat ik heb geleerd tijdens de BHV-cursus niet in de praktijk hoef toe te passen.

 

Nieuwe BHV-er, brandjes blussen met Pauline

 

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.